logoPv2    logotextv2

Bones pràctiques 1-baja

A tot arreu s’estan realitzant molts projectes en favor de la infància i pel respecte dels seus drets i la no vulneració d’aquests. Pensem que hem de destacar algunes de les coses que s’estan fent i reunir-les totes en un sol lloc per tal que serveixin d’exemple de Bona Pràctica.

A més, si coneixes més projectes que creus necessari destacar, envia’ns un correu electrònic a  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  i ho posarem en aquest apartat!

Una experiència interessant, al voltant de la Participació, és la proposta educativa del 2012 de la Fundació Catalana de l'Esplai: L'Àgora!

Imatge i enllaç a la proposta educativa ÀgoraÀgora (2011-12) és la quarta proposta educativa de la campanya Ciutadans Compromesos. Ens donarà eines per reflexionar entorn a la participació, que treballarem des de diferents àmbits: l’individual, el de grup i la comunitat. I és a través de cadascun d’aquests àmbits que incidirem de manera particular en aquells valors que estimulen l’aprenentatge de la participació: l’autonomia, l’autogestió i el compromís social.

diputacio-barcelona    fcegif
Amb el recolzament:
creu1 save1 abacus1
 logo vicki bernadet  logo unicef