logoPv2    logotextv2

EL PROJECTE DELS DRETS DE L’INFANT

projecte

Històric

El projecte dels Drets de l’infant neix l’any 2003 a partir d’una col·laboració entre la Diputació de Barcelona i la Fundació Catalana de l’Esplai amb l’objectiu de sensibilitzar i difondre els drets dels infants a la població, així com també donar suport tècnic als municipis de la província de Barcelona en el desenvolupament de les polítiques de promoció de la Infància i l’Adolescència.

Des del 2003 hem estat treballant en el projecte per la promoció dels drets de l’infant, arribant a més de 50 municipis de la província de Barcelona, amb activitats adaptades a la realitat de cada municipi.  Una de les activitats que ens ha acompanyat en tot aquest procés és la celebració del Dia Universal de la Infància, data de commemoració de la signatura de la Convenció dels Drets de la Infància, aprovada el 20 de novembre de 1989. Des del projecte hem assessorat i ajudat a desenvolupar aquest acte a poblacions com Barcelona, Vilanova i la Geltrú, Esplugues de Llobregat, Cardona, La mancomunitat de la Plana de Vic,  l’Hospitalet de Llobregat, Sant Andreu de la Barca entre molts d’altres.

Des de l’any 2008 vam apostar per la incorporació de les noves tecnologies al projecte,  creant el recurs on-line de la pàgina web: La Vila dels Drets.

A l’any 2012 fem una aposta per la Participació i incorporem aquesta Vila dels Drets en un marc més ampli que permet la interacció amb els usuaris i usuàries, un recull de bones pràctiques, recursos pedagògics relacionats amb la infància i els seus drets o un apartat d’entitats amigues de la infància, on destacarem les entitats col·laboradores del projecte.

Recordeu que també teniu a la vostra disposició el perfil de facebook: Els drets de l’infant, un compromís de grans i petits. Entra-hi i digues: M’agrada!

Si vols participar en el projecte, pots fer-ho des del Catàleg de Serveis de la Diputació de Barcelona o enviant-nos un correu electrònic a : Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .


diputacio-barcelona    fcegif
Amb el recolzament:
creu1 save1 abacus1
 logo vicki bernadet  logo unicef