logoPv2    logotextv2

DRET A L'EDUCACIÓ

 

una ma de contes

UNA MÀ DE CONTES (Font: Tv3 i Club Super 3) 

 

Una mà de contes et convida a endinsar-te en el món de l’art i la literatura, de la música i els mitjans audiovisuals, de la mà dels contes, contes de viatges, contes del món, contes d’animals, de por, fets amb dinar, amb objectes quotidians, contes de matemàtiques, contes de petons…
cinescola

CINESCOLA (Font: Cinescola) 

 

Cinescola, és, entre d'altres coses, un servei que posa a l'abast de professors i professores un, cada cop més gran, contingent de propostes didàctiques en l'ambit de l'Educació en Comunicació en línia, en format CD i en format paper. Vegeu, per exemple els llibres Cinema i Educació. Premi Aula 2008 del Ministerio de Educación, al millor llibre de pràctica educativa; o El documental como estrategia educativa.

 el valor de un cuento

EL VALOR DE UN CUENTO (Font: FAD y Caja Madrid Obra Social) 

Pàgina web en la qual es pot trobar informació i documentació d’interès sobre la lectura dedicada a infants i adolescents.
 cataclic

 

CATACLIC LLEGIR ENS FA MÉS GRANS (Font: Generalitat de Catalunya) 

Catàleg multimèdia de la web Què llegeixes per a l’accés a llibres i biblioteques de tot Catalunya.
 GENIUS

GÈNIUS. LA BIBLIOTECA VIRTUAL PER INFANTS I JOVES (Font: Diputació de Barcelona) EDUCACIÓ

 

La Xarxa de Biblioteques Municipals està formada per més de 200 biblioteques i 9 bibliobusos que treballen de forma coordinada i amb uns mateixos estàndards de servei i qualitat per a que tots els ciutadans de la província de Barcelona tinguin un accés igualitari a la cultura.