logoPv2    logotextv2

RECURSOS D'INTERÈS GENERAL

 

derechos humanos a mi hija

ELS DRETS HUMANS EXPLICATS A LA MEVA FILLA (Font: Amnistia Internacional)

 

Un pare explica a la seva filla el contingut de Declaració Universal dels Drets humans. Trenta cartes breus, una per a cada un dels articles de la Declaració, en les quals l’autor narra una anècdota extreta de la vida quotidiana de la nena, l’Helena. Una obra carregada de sensibilitat per a poder llegir junts, pares, mares i fills/es.

 
 drets humans al carrer  DRETS HUMANS AL CARRER CONTES (Font: Institut de Drets Humans de Catalunya)

 

 

Aquest llibre editat per l’Institut de Drets Humans de Catalunya és una eina per explicar, aprendre i pensar els drets humans a partir de contes que escenifiquen cadascun dels trenta articles de la Declaració Universal dels Drets Humans.
 10 contes per conversar  ELS DRETS DE LA INFÀNCIA EN 10 CONTES PER CONVERSAR (Font: Edex)

 

Desclée i EDEX presenten la Col·lecció de literatura infantil Contes per conversar amb l’objectiu d’apropar la Convenció sobre els Drets de l’Infant als nens i nenes de més de 5 anys d’edat, les seves famílies i educadors/es.
Guia nuestros derechos gure eskobideak

GUIA "NUESTROS DERECHOS-GURE ESKOBIDEAK" (Font: Cuaderno Intercultural)

 

Aquest material educatiu està basat en la Convenció sobre els Drets de la Infància. El seu objectiu és conscienciar i inculcar a l’alumnat, al professorat i a les famílies uns valors universalment acceptats com a base i finament d’una societat lliure, democràtica i plural, necessaris per a una convivència pacífica entre els pobles i les nacions.